DOCUMENTAR RECORDER. Sistemul medical

 • Publicat pe Acum 5 Zile

  Recorder

  În ultimul an, România a trecut printr-o criză sanitară fără precedent și fiecare cetățean al acestei țări a simțit că funcționarea sistemului medical îi influențează viața în mod direct. Unii dintre noi am ajuns în spitale, alții am avut rude internate, alții ne-am temut că am putea depinde de un pat liber la ATI. Însă problemele acestui domeniu n-au apărut odată cu pandemia.

  Sistemul medical din România înseamnă mai mult decât niște clădiri de spital, populate cu oameni îmbrăcați în halate albe. În spatele lor se află, de fapt, o mașinărie uriașă și complicată, care înghite peste 9 miliarde de euro pe an și a cărei lege de funcționare a fost modificată de 2.000 de ori.

  Într-un efort de documentare întins pe parcursul unui an întreg, am navigat prin acest labirint de interese, orgolii și reglementări complicate, pentru a înțelege cum funcționează sistemul medical pe care ar trebui să ne bazăm atunci când avem probleme de sănătate.

  Am scormonit în arhive și ne-am întors în timp pentru a arăta de unde i se trag marile probleme, am încercat să descifrăm circuitul banilor și să-l transformăm într-o animație explicativă cât mai ușor de înțeles, am stat de vorbă cu oameni care cunosc sistemul și îl privesc din unghiuri diferite: politicieni, specialiști în politici de sănătate și medici din mai multe generații.

  Acest material nu oferă verdicte sau soluții miraculoase, dar încearcă să ofere o imagine mai clară despre cum funcționează sistemul și despre ce e de făcut mai departe.

  --------------

  Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/​​ sau aici www.patreon.com/recorder

  Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:

  site: www.recorder.ro​​

  pagina noastră de Facebook myrecorder/​​

  contul de Instagram recorder.ro

  Ne puteți urmări și pe Telegram: t.me/redactia_recorder

Recorder
Recorder

Conținutul nostru este gratuit, însă n-ar fi posibil fără oameni care plătesc pentru el. Salariile jurnaliștilor, deplasările în țară și toate celelalte cheltuieli necesare pentru funcționarea unei redacții sunt susținute din donațiile cititorilor. Ne poți susține aici: https://bit.ly/35XjUEU. Sau direct prin opțiunea de membership disponibilă în YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChDQ6nYN6XyRU-8IEgbym1g/join

Acum 4 Zile
corneliu balan
corneliu balan

@Costin Ilie esti prost. In loc sa intelegi problema SISTEMULUI te legi de cateva cazuri, reale sau nu si faci circ

Acum 7 ore
opreanu
opreanu

@dan dontcare da. Intra pe siteul lor si ai acolo detalii.

Acum 8 ore
cosmin tripa
cosmin tripa

Va spun Bravo pentru acest material !

Acum o Zi
leahu bogdan
leahu bogdan

@Recorder ... Fantastic, nu mai trebuie sa zici nimic doar “este un documentar pe youtube” măcar așa nu suntem oile negre daca spunem ceva. Poate nu ar fi o idee rea sa mergeți si mai adânc pe fir, sa vedeți cum aceste persoane își pun amprenta piciorului si pe universități, pt ca sunt Profesori nu?

Acum o Zi
Roberto Punch
Roberto Punch

@Andrei3 m-am gandit la acelasi lucru locuind in belgia

Acum o Zi
Cris CRS
Cris CRS

Peste 150 de medici handicapați cu poftă de bani au dat dislike.

Acum 2 minute
Ciprian Clipa
Ciprian Clipa

NOTA 10 CU FELICITĂRI PENTRU ACEST MATERIAL!!!

Acum 14 minute
Bradean Ioana
Bradean Ioana

am inteles eu gresit in Romănia 1000 euro pt un asigurat,pe an si in UE 3000 euro,cum asta? eu lucrez in austria si platesc 900euro pe an nu 3000 euro,sau este vorba de alt ceva???????

Acum 43 minute
velucluj
velucluj

Incendiul de la sectia ATI din Pta. Neamt a izbucnit de la o candela lasata nesupravegheata intr-o atmosfera bogata in oxigen. Dar s-a pus batista pe tambal, nimeni nu mai zice nimic.

Acum oră
Permite-mi părerea
Permite-mi părerea

!!! ROMANIA = MAFIA !!!

Acum oră
Cryyss
Cryyss

Acum am dar de acest video . Nici nu știu cine este acest om dar de prima data când te uiți la fața lui vezi un om rău care cere pumni 👊👊👊👊👊

Acum oră
Denis Constantin Milosav
Denis Constantin Milosav

Nota 10 pentru documentar. Meritati toti banii... hai poate ne unim si reparam multe spitale

Acum oră
Mircea Blaga
Mircea Blaga

🥺👍👍👏👏👏👏

Acum 2 ore
Don Sucre
Don Sucre

Un conținut bine lucrat, felicitări!

Acum 3 ore
MoL3
MoL3

Felicitari Recorder inca o data, noi comunitatea constienta iti multumim.

Acum 4 ore
Vlad Stingu
Vlad Stingu

Foarte interesant. Aștept următorul.

Acum 4 ore
Ultimate_ Fanboy
Ultimate_ Fanboy

Genial conținut sper doar că cei cu mai multe resurse financiare decât noi cei de rând să vă susțină cât mai mult pentru a livra in schimb astfel de continut descris doar într-un cuvant "Genial". Jos pălăria către Recorder pentru documentare de nivelul celor de la "Romania Te Iubesc" fără a cere multe in schimb si că continuați sa faceți ce a ce trebuie cu adevarat pentru țara asta. E o trezire si o realitate dura dar care e esențială pentru a ne trezi din somnul asta cel de moarte ca avem o țară magnifică și noi ne batem joc de ea.

Acum 5 ore
Caty Palls
Caty Palls

Peregrinari Aud pasarile de deasupra cum zboara, Dar nu pot sa le vad oricat mi-as dori, Caci lumea asta am vazut-o pentru ultima oara, Iar de acum inainte o pot doar simti. si o simt trista, sarmana, lipsita de vlaga, Pierduta intre boli, dor si amaraciune, Iar sufletul meu cuprins e de-o plaga in vreme ce-mi spun ultima rugaciune: Ajuta tu Doamne acest biet popor, Vin-o tu Iisuse de ii mantuieste, Caci eu simt acum ca-n curand o sa mor, Iar umilul meu glas abia mai graieste. Cuprins de durere mai vreau doar sa spun Ca desi e trista viata pe Pamant, Acum, singur, pe al meu ultim drum, O vreau inapoi, nu vreau in mormant. Eusebiu Rizea

Acum 5 ore
Marius Andreiasi
Marius Andreiasi

Chiar cred că Recorder e aceea echipă de reporteri care ne fac să înțelegem cine suntem, de unde venim și în ce direcție mergem. Felicitări! Cultural, aș fi mult mai sărac fără reportajele voastre.

Acum 5 ore
Ionuttz State
Ionuttz State

In momentul actual , avem 189 de ratati care au dat dislike.

Acum 5 ore
Popescu Nico
Popescu Nico

Vă apreciez mult domnilor de la recorder Dzeu să vă ajute în tot ce faceți bun Sunteți oameni de mare încredere

Acum 5 ore
Roby Roberto
Roby Roberto

Daca sistemul medical ar fii centralizat în continuare, v-a funcționa in parametrii optimi când e 0 corupție.

Acum 7 ore
Marius Alin
Marius Alin

De ce mai plătim CAS? Să se ducă banii la toți burtoșii?

Acum 7 ore
D3F3CT 33
D3F3CT 33

#SpitalePubliceDinBaniPrivati, un interviu și pe tema aceasta....

Acum 8 ore
Ana M
Ana M

Multumesc, Recorder! Ati facut treaba buna din nou!

Acum 8 ore
Ana M
Ana M

Va rog sa luati in considerare difuzarea documentarelor voastre pe HBO si Netflix. Asta pana va faceti un Recorder TV, ca sa mai am si eu de ce deschide televizorul (vorba cuiva de aici) 🙂

Acum 8 ore
d4m Terro
d4m Terro

Comandati pizza iar apoi sunati la 112. Vedeti cine ajunge primul ;)

Acum 8 ore
Magdalena Goebbel
Magdalena Goebbel

o experienta pe care am avut - o in spitalul din orasul in care traiesc,in Germania.In salonul in care eram ,doi pacienti ,eu eram asigurata de stat ,celelalt avea asigurare privata care continea printre altele masura ca avea dreptul la camera privata. Am asistat la o discutie in salon intre medicul sef de sectie si un membru de familie care era indignat ca pacientul nu avea camera privata! Seful de sectie a spus ,nu avem ,nu putem momentan sa asiguram camera privata .Daca doriti ,puteti cere sa se mute pacientul in alt spjtal dar nu v - as recomnda avand in vedere starea de sanatate! Momentam ,sotia Dv nu are neaparat nevoie de camera privata !. In sistemul de ingrijire medicala ,cu riscul de a intra in conflicte cu asigurarea privata ,,medicul isi asuma raspunderea !! Asta este !! Existenta noastra umana are o misiune !! Vrem sa o indeplinim ? sau astepam sa o indeplineasca altii pentru noj!!!

Acum 8 ore
Eugen Stratulat
Eugen Stratulat

Dureros ! Care ești mândru că ești român ?

Acum 9 ore
Sandu Claudiu
Sandu Claudiu

Sa ajuns aici si din cauza ca medici îsi fac spital private si nu mai fac nimic in spitalele de stat si trimit pacienti la privat adica la spitalele lor

Acum 9 ore
IalomitaTraficRo
IalomitaTraficRo

Romania, o tara de rahat.

Acum 10 ore
Laurentiu Lisacenco
Laurentiu Lisacenco

Recorder pai voi cu Rafila veniți în filmul asta? Știu ca în trecut a fost greu pentru medici, erau salariile mici, dar lăsați ca vremurile alea au trecut. Acum au salarii de zeci de mii de lei, nu mai e relevant. Spuneți ca iau 85% spor de covid ca să minta și sa tacă. Faceți un documentar de cum au luat bani ca să ne minta cu covidul asta.

Acum 10 ore
Mihai Grigoras
Mihai Grigoras

9 miliarde? :)))) Suntem proști rău.

Acum 11 ore
Andreea Toma
Andreea Toma

In afara de cei doi neurochirurgi si dr de la Marie Curie...restul sunt apa de ploaie in reportaj

Acum 12 ore
Andreea Toma
Andreea Toma

Adica 300-400 RON pe an ar inseamna salvarea sistemului medical Public??? Contribuim mai mult pt ca este o cota procentuala!!!! Contribuim in functie de cat castigam !!! Idiotilor!!!!

Acum 12 ore
Andreea Toma
Andreea Toma

Am ajuns sa vb doar de bani in reportaj dar nu vb de mentalitatea medicilor...Vreau asigurare de sanatate privata !!! Nu vreau sa mai platesc asigurarea obligatorie si sa fii batjocorita in sistemul public ...

Acum 12 ore
Andreea Toma
Andreea Toma

Cum sa spuna cineva ca nu platesc destul pt a acoperi serviciile medicale de care am nevoie? Am platit 7 ani si nu pot sa fac niste analize de sange...nu vb de RMN, nici macar de o ecografie ci de niste analize de sange. Le fac prin asigurarea de la locul de munca... platesc 800 RON pe luna la sanatate si min 800 RON la Particular pt urmarirea sarcinii....Da-ti mi 800 de RON inapoi sa mi platesc o asigurare privata...

Acum 12 ore
Je
Je

Dureros.Am emigrat,nu din cauza saraciei,ci din cauza marlaniei si nesimtirii din Romania.Cand vezi ca un prost care nu leaga doua cuvinte, se comporta ca si cum el este stapan peste institutiile statului ,ajungi la limita.De la mecanic la o secretara toti sunt lipsiti de respect.Bine ca avem Catedrala prostilor.Ne taram in genunchi in fata zeitatilor,evul mediu si lipsa totala de educatie.Cred ca mai mult de 80% dintre romani nu inteleg cand sa foloseasca i din a.

Acum 14 ore
Universal Georgescu
Universal Georgescu

Ajungeți la Dumnezeu aici santeti domni acolo ce veți face

Acum 15 ore
k o12
k o12

De acord, până la faza cu noi nu plătim suficient. Am și asigurare privata. La stat daca nu ai nici o problema plătești degeaba. Nici la control nu te trimite. Sa ne lase să optam între privat sau stat. Nu mai vreau reformă.

Acum 16 ore
B. Munson
B. Munson

Este incredibil cat de departe a ajuns sistemul sanitar comparativ cu anii 90 si cat de departe suntem de prezent. Un material superb!

Acum 17 ore
cineva
cineva

49:17 in momentul in care tu vei lua din putinii bani pentru spitale, ca sa te duci intr-un spital privat, ce se va alege din spitalul respectiv? lacatul pe poarta? asta va conduce spre un sistem de sanatate american, unde vinzi tot si iti amanetezi si copii ca sa te tratezi.

Acum 18 ore
Horia Cioflan
Horia Cioflan

Oamenii de la recorder sunt extraordinari, altfel toate astea ar fi doar barfe izolate, ei le expun catre noi toti. Sunt medic de aproape 30 de ani si am cunoscut toata perioada descrisa aici. Am plecat de 9 ani dar nu din tara ci in sistemul privat care functioneaza. Toate cele spuse sunt reale si dure. La final apar doctorii adevarati si vine si o raza de speranta dar nu va lasati inselati, ei sunt putini si monstrul e foarte puternic, probabil ca nu se va intampla nimic bun in urmatorii 20-30 de ani , cu durere spun asta. In afara marilor centre universitare e evul mediu medical si nu datorita medicilor ci a lipsurilor totale, situatie extrem de grava pentru omul simplu . Numai bunul Dumnzeu si plantele de leac o sa ne ajute…

Acum 18 ore
23relu ER RELU
23relu ER RELU

Off... Unicul Iad este acesta pe care il traim pe Pamant! Poate o sa reusim vreodata sa ne trezim, doamne ajuta!0

Acum 20 ore
Elena Rusu
Elena Rusu

Este nevoe sa cada tot si imediat Dumnezeu usi va asterne imparatia plina de dreptate

Acum 6 ore
Gabriel Lehutu
Gabriel Lehutu

Felicitări

Acum 20 ore
Adevăr Iubire
Adevăr Iubire

Plângăcioșia, murmurul nu o să schimbe nimic. Soluția și fapta o să schimbe ceva.

Acum 21 oră
Amon Ra
Amon Ra

Am platit zece ani taxe in Ro, iar cand am avut nevoie de asistenta medicala un medic de la Spitalul Floreasca a cerut spaga 50 RON ptr o ecografie. Am plecat scarbit si am platit 70 Ron la privat. Eu nu vreau sistem medical privat in Ro ptr ca am vazut ce inseamna in Occident si e rau. Nu ai bani, nu te trateaza nimeni. Acesta este sistemul. Inuman, corupt si murdar. Din pacate, datorita acestui sistem zilnic mor oameni care pot fi salvati!

Acum 21 oră
xDeNks
xDeNks

Păcat..

Acum 21 oră
Republica Socialistă ROMANIA
Republica Socialistă ROMANIA

Medici de cacat si sistem corupt, deși au salari de mii euro mai mari ca in occident si jegosi care fura!

Acum 21 oră
12 E
12 E

am ajuns sa simtim rusine pentru a fi Romani.

Acum 23 ore
Liviu Ilea
Liviu Ilea

Up

Acum 23 ore
Cosmin
Cosmin

Serios acum, am văzut și alte comm-uri despre asta și face foarte mult sens. Dacă vrem sa conteze și chiar sa ajutam cu ceva, din puținul cu care putem sa ajutam, putem măcar sa merge pe site-ul lor și sa ne abonam cu o donație mică. Eu am făcut asta acum 2 ani când m-au convins de calitatea conținutului. Sunt destul de leneș de fel dar oamenii ăștia fac ceva incredibil și cred ca măcar atât merita de la noi, o donație. Va recomand sa faceți donație automata sau sa redirectionati cei 2% din impozitul pe profit.

Acum 23 ore
Daniel TOMA
Daniel TOMA

Bai, dar astia de dati dislike de ce dati? Asta e o mica parte din epopeea sistemului medical, cred ca se poate face un documentar de zile. Pana acum recorder nu dezamageste.

Acum 23 ore
Irina
Irina

Va rog sa adaugati subtitrare in engleza! Vrem sa dam share si la mai multi prieteni interesati :)

Acum 23 ore
Andrei
Andrei

Rusii sunt de vina.

Acum o Zi
Nitu Florin
Nitu Florin

Ma bucur ca am văzut acest documentar!

Acum o Zi
Alex Ion
Alex Ion

Sistemul de sănătate trebuie sa fie egal pentru toți Eu cred ca trebuie oprita pe cât se poate evaziunea fiscală Adică și vânzătorul de la colt sau de la ultimul sat sa dea bon fiscal Populația sa fie obișnuită sa ceara bonul Și asa cred ca o sa avem bani mai mulți de investit Mai avem nevoie de o platforma online cu toți banii care întra la stat. Menegerii nu mai trebuie schimbați politic.

Acum o Zi
O. L. B.
O. L. B.

Respect Recorder, respect domnilor doctori și personalului medical care doresc sa schimbe ceva.

Acum o Zi
Alex Ion
Alex Ion

Oameni buni Dr Gheorghe Burnei M-a ajutat sa merg pe picioare după ce un alt doctor mi-a stricat soldul Dr Burnei m-a ajutat sa am o vita normala și sa am un loc de munca ca fizioterapeut. Eu sunt foarte mulțumit de ce operație a făcut acest om Mulțumesc Dr Burnei.

Acum o Zi
cosmin tripa
cosmin tripa

Bravo Recorder ! Poate cu miile de vizionari, se mai trezeste constiinta nationala ! Sa constientizeze romanul ca sistemul de gestiune al Romaniei este bolnav si trebuie regandit sistemul de gestiune al Romaniei ! Doamne ajuta !

Acum o Zi
Alexandru Urdas
Alexandru Urdas

Sper sa va da-ti seama ca vom fi tot mai bolnavi si BANI in sanatate nu pot veni fara o economie de baza productiva .

Acum o Zi
Eduard Ghenea
Eduard Ghenea

Presa necenzura si libera . Multumim !

Acum o Zi
Lucian L
Lucian L

L-ati inclus in interviu de Alex rafila cred ca a intrat in politica in acelasi mod cum tineri medici revin in romania '''sa schimbe ceva in sistemul medical'' :|. Mai degraba este de incredere in medicul Florin chirculescu si cel de la Marie Curie. ''Rupeti pisica'🥴 . aaa. vorbim in metafora. ''Metafora, peste sistem ati dat .. ''

Acum o Zi
cristian cristian
cristian cristian

Toate institutiile statului sunt moarte.

Acum o Zi
Pelendava Felix
Pelendava Felix

Bravo RECORDER!

Acum o Zi
Alin Lucian
Alin Lucian

Sistemul medical din Romania a fost, este si va fi la pamant.

Acum o Zi
cosminlul
cosminlul

Locul 11 pe Trending, hai că se poate România.

Acum o Zi
Alex Panda
Alex Panda

Sunt curios peste 3 ani cum va fi când voi începe sa lucrez in sistemul medical Romanesc

Acum o Zi
YouTube canal de YouTube
YouTube canal de YouTube

Mulțumesc pentru acest documentar, am urmărit cu deosebit interes și am înțeles ce trebuie înțeles......in toate domeniile nu te poți dezvolta din pricina celor vechi, eu generalizam dar nu o voi mai face de acum înainte, sunt criminali și doctori doar trebuie să știm să facem diferența. Celor care profesează din dorința de a face bine și cu teama de Dumnezeu le doresc multă sănătate și fericire.💖💖💖💖💖💖☝️

Acum o Zi
RelaxWTF
RelaxWTF

Un singur cuvânt: România

Acum o Zi
Zubas Ioan-Sandu
Zubas Ioan-Sandu

Despre sistemul de invatamant ?

Acum o Zi
Mihai M
Mihai M

Îs curios cum ar arăta o statistică a donațiilor ce au urmat acestui reportaj. Câți ați donat către spitale sau fundații/asociații din sănătate și câți ați donat către Recorder. De ce ne pleacă doar medicii din țară, dar nu și jurnaliștii?

Acum o Zi
Solca Alexandru
Solca Alexandru

Respect

Acum o Zi
KOSTY KOSTY
KOSTY KOSTY

În România politica e băgată peste tot..deci de furt si spagi nu vom scăpa niciodată ....oameni ce mor cu zile păcat de ei....

Acum o Zi
Raluca-Maria Parlici
Raluca-Maria Parlici

Temă pt acasă: investigați și modalitatea în care sunt tratați pacienții non-covid, cei curenți, in era pandemică. Purtați cu ambulanța de la un spital la altul pt că nu sunt locuri...deh secțiile sunt închise și medicii primesc salariile de acasă, semnează doar condica pt prezența. Asta este realitatea de mai bine de un an oriunde in țară.

Acum o Zi
Teodor Andrei
Teodor Andrei

Sistemul tau de sanatate este la un nivel foarte prost. HOTILOR

Acum o Zi
Pericle Tata Natura
Pericle Tata Natura

UAU !!

Acum o Zi
Alex Vacean
Alex Vacean

Ma bucur ca m-am uitat pana la final,totusi exista o speranta. Dupa o perioada lunga in care SMS spre 8845 merge lunar,acum dupa acest video am setat si SMS spre 8844. Sper sa nu fiu singurul.

Acum o Zi
TutorialEu
TutorialEu

hai cu #1 în trending!

Acum o Zi
Patrik Szabo
Patrik Szabo

Dr Virgil Anițas , seful de sectie la ortopedie din spitalul Satu Mare, omul cu un record urias de malpraxis si totusi , de zeci de ani seful sectiei... poate v am dat o idee pentru clipul urmator

Acum o Zi
vorsakend666
vorsakend666

Omul sfinteste locul

Acum o Zi
Alexandru Teodoru
Alexandru Teodoru

Si de aia ne platim degeaba jumatate din salariu, luna de luna, la stat. Ca atunci cand avem nevoie de un serviciu medical sa fim intampinati de fete incruntate, echipament necorespunzator, tratamente cu "alifie", doctori preistorici uitati in functie, carora nu le mai pasa de bunastarea pacientului, si tehnici de lucru medievale. Si am mai zis-o si in trecut, si o zic iarasi. Sectia de commenturi in proprtie mare este despre a face glumite si meme-uri, si alte chestii irelevante, si poate nu realizati ca de aici pleaca mare parte din problemele neamului romanesc. Ne uitam la content, ca niste zombie braindead, il consumam, ne "simtim", woooow, ce de emotii simt, si apoi iti trece peste 10 minute, ca si cum nu ar fi fost, si ati uitat tot ce ati vazut. Atat timp cat vom fi dezbinati si vom permite in continuare sa fim calcati in picioare, aceasta va fi povestea. Spuneti-va in continuare ca "Eh, lasa, ca nu ma afecteaza pe mine, eu trebuie sa trag tare pentru mine", si mai vorbim in 10 ani, cand nu le mai veti lua in deradere. Asta e generatia "woke", care le stie pe toate despre tot, dar de fapt nu stie nimic, despre nimic.

Acum o Zi
Vlad Niculae
Vlad Niculae

Multumim pentru efort!

Acum o Zi
Nimsoc Utin
Nimsoc Utin

ar trebui distribuit prin retelele de socializare masiv...din pacate lumea distribuie ce face fulgy al clejanilor, ce se intampla la acces direct si asa mai departe!....din cauza noastra suferim, pentru ca traim intr-o prostie lucie!

Acum o Zi
Claudia Acozmulesei
Claudia Acozmulesei

"e multa saracie in spitale" pai asta se vrea...

Acum o Zi
Martin Schmelzle
Martin Schmelzle

48:46 Sistemul de asigurare medicală în Germania este foarte controvers (eu acolo trăiesc) și dacă el implementează în România, tot face mai râu. Din cauză că doctori primesc mult mai mult de bani dacă trată pațienți cu siguranță privată, o parte mare de doctorii numai le trată sau le trată mai bine. Pațienții cu siguranța publică așteaptă mai lung, primesc mai puțin și muresc în spitaluri mai des. Dar pațienții cu siguranță privată și plătesc. Asta creează o sistemă de două clase în care bogații primesc mai mult unui drept uman. Toții merită sanatatea egală și tratamentul egal. Numai pt că este din Germania, nu înseamnă că este o ideă bună. (scuzați-mă pt gramatica rea)

Acum o Zi
Sniper Pro
Sniper Pro

Fraților și cui îi pasă dacă îi transmiteți în tătă lumea dacă lumea e condusă de oculti simasoni

Acum o Zi
Andrea D.Y.
Andrea D.Y.

Medicul Cârstoveanu este un zeu. Salvează micuții cu probleme grave. Foarte foarte puțini sunt ca el. A reconstruit o aripă a spitalului și nu numai.

Acum o Zi
Sniper Pro
Sniper Pro

Toate jegurile ne au condus hoțul striga hoții

Acum o Zi
MEMEZ
MEMEZ

Numa la Spitalul Județean din Ploiești mă gândesc când văd asta...

Acum o Zi
Alina Domnisoru
Alina Domnisoru

Rusine sa va fie ,ce sistem este in Tara ,trebuie luata aceasta munca a sanatatii foarte in serios ,suntem foarte jos comparatie cu alte Tarii ,asta ar trebui pe prim plan ! Rusine ,cand va trezitii ,ne vad atatea Tarii suntem de ras si de rusine !!! Hoti si numai hoti ,care fura si din ministerul sanatatii !😭😭😭😭😭

Acum o Zi
CONSTANT
CONSTANT

E infiorator acest documentar...

Acum o Zi
Mihai Adrian Gica
Mihai Adrian Gica

Câteodată am aşa o nelamurire in capul meu. " Sa mă intorc sau nu în țară"???? Recorder îmi dă răspunsul de fiecare dată. Multumesc RECORDER.

Acum o Zi
Zorian Chitosca
Zorian Chitosca

Aceste documentare sunt doar spre satisfacția donatorilor online, insa adevarul e ca in realitate nu se va schimba nimic niciodată, pentru ca romanul e un las care doarme in cizme si nu stie sa puna piciorul in prag. Asa ca... rămânem doar cu reportaje inutile.

Acum o Zi
Bastian MacGywer
Bastian MacGywer

Toti suntem de vina !

Acum o Zi
CONSTANT
CONSTANT

Ce putem sa facem noi tinerii sa schimbam ceva ? Asta e intrebarea .... 😢

Acum o Zi
Ana M
Ana M

Sa mergem la vot. Sa mergem sa discutam periodic cu cei alesi (chit ca i-am votat noi sau nu) - plus interpelari scrise. Cu lista de prioritati in mana. Cum te duci la piata cu lista de cumparaturi, asa si cu astia- tot cu lista si la ei: ce ai facut cu aia, inde esti cu ailalta? Sa discutam cu parintii atat teoretic, cat si practic- de exemplu pe marginea acestui documentar. Ce e de facut, mama? Tu ce ai face, tata? Cum zici sa procedam? Etc. Sa vorbim cu prietenii si colegii despre lucrurile astea. Recurent si consistent.

Acum 9 ore
sleeky sleek
sleeky sleek

Algoritm

Acum o Zi
Marius George
Marius George

România este terminată din orice punct de vedere : economic, industrial, al sistemului sanitar , al învățământului, etc.

Acum o Zi
Bogdan Bogdan
Bogdan Bogdan

@viS cel mai Sur se injura pe facebook intre ei.

Acum 17 ore
viS cel mai Sur
viS cel mai Sur

pai si unde sunt oamenii care ar trebui sa linseze clasa politica?

Acum o Zi
Nightfall
Nightfall

Nimic nu o sa se schimbe! M-am obisnuit de ceva timp cu ideea asta!

Acum o Zi
Roberto Punch
Roberto Punch

NE MERITAM CE AVEM!!!!! E NUMAI VINA NOASTRA......

Acum o Zi
DAKESIS17
DAKESIS17

nu mai comentez eu despre dezastrul de la noi, sunt multi specialisti care stiu cam ce ar trebui facut... Dar un comentariu am, totusi - cum se face ca la 51:40, vorbind despre sistemul englez, v-ati hotarat ca 'persoana fara loc de munca' sa fie un artist? Insistam cu aceleasi clisee obosite? Ma simt cu musca pe caciula, ca artist. Da' nu toti sugem sangele boborului...

Acum o Zi
stanescu cristian
stanescu cristian

Din păcate așa va rămâne. Nu se dorește, iar când se va dori nu vor mai avea nici cu ce, nici cu cine. România va fi cel mai mare cimitir din Europa

Acum o Zi
Iulian Butanu
Iulian Butanu

Sincer, nu imi dau seama care ar putea fi solutia.

Acum o Zi
Mihai M
Mihai M

Complex reportaj. Felicitati Recorder.

Acum o Zi

următor

AMULY - FAPTĂ (Visualizer)

2:53

AMULY - FAPTĂ (Visualizer)

AMULY

Vizionare 59 K

Who Is SMARTER? 😂 #shorts

0:30

Who Is SMARTER? 😂 #shorts

LankyBox

Vizionare 121 mil

Tzanca Uraganu' - Mirul [Official Video] 2021

3:25

Tzanca Uraganu' - Mirul [Official Video] 2021

Big Man Romania

Vizionare 247 K

O zi din viaţa unui şofer de TIR

12:11

O zi din viaţa unui şofer de TIR

Recorder

Vizionare 364 K

DOCUMENTAR Adevărul despre: Alegerile noastre

1:24:09

Drogurile. Partea I

39:18

Drogurile. Partea I

Cătălin Moise

Vizionare 235 K

AMULY - FAPTĂ (Visualizer)

2:53

AMULY - FAPTĂ (Visualizer)

AMULY

Vizionare 59 K

Who Is SMARTER? 😂 #shorts

0:30

Who Is SMARTER? 😂 #shorts

LankyBox

Vizionare 121 mil

Tzanca Uraganu' - Mirul [Official Video] 2021

3:25

Tzanca Uraganu' - Mirul [Official Video] 2021

Big Man Romania

Vizionare 247 K

🌺 IULIA SCHIAU ☀️ Colț de cer 🌺

3:56

🌺 IULIA SCHIAU ☀️ Colț de cer 🌺

Cipri Popescu

Vizionare 69 K

Clejanii, adevarul despre fiul lor, Fulgy!

15:04

Clejanii, adevarul despre fiul lor, Fulgy!

Catalin Maruta

Vizionare 488 K

Måneskin - Beggin' (Lyrics/Testo)

3:34

Måneskin - Beggin' (Lyrics/Testo)

Vibe Music

Vizionare 554 K